Urząd Miasta Częstochowy

e-mail: info@czestochowa.um.gov.pl
adres skrytki ePUAP: /97j3t1ixjk/SkrytkaESP
Elektroniczna skrzynka podawcza ePUAP

NIP Gminy Miasta Częstochowa:
REGON Gminy Częstochowa:
Identyfikator gminy TERYT: 2464011

XML A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

uzasadnienie wyboru

wybrani kandydaci 1. Agnieszka Błaszczykowska , Kłobuck
2. Anna Biernacka, Blachownia
3. Agnieszka Jakubiak, Pajęczno
4. Karolina Unton, Częstochowa

uzasadnienie wyboru Uzasadnienie wyboru Pani Agnieszki Błaszczykowskiej:
Oferta Pani Agnieszki Błaszczykowskiej spełniła wszystkie wymagania formalne, określone w ogłoszeniu o naborze na ww. stanowisko pracy. Pani Błaszczykowska ukończyła Zarządzanie i Inżynierię Produkcji na Politechnice Częstochowskiej oraz posiada kilkuletnie doświadczenie zawodowe, w tym doświadczenie w realizacji zadań związanych z odpadami komunalnymi. Ponadto Pani Błaszczykowska uzyskała najwyższy wynik ogółem spośród wszystkich kandydatów, ze wszystkich etapów selekcji zastosowanych w procedurze konkursowej.

Uzasadnienie wyboru Pani Anny Biernackiej:
Oferta Pani Anny Biernackiej spełniła wszystkie wymagania formalne, określone w ogłoszeniu o naborze na ww. stanowisko pracy. Pani Biernacka ukończyła Zarządzenie i Marketing na Politechnice Opolskiej oraz posiada ponad roczne doświadczenie zawodowe. Ponadto Pani Biernacka zaliczyła pozytywnie wszystkie etapy selekcji zastosowane w procedurze konkursowej.

Uzasadnienie wyboru Pani Agnieszki Jakubiak:
Oferta Pani Agnieszki Jakubiak spełniła wszystkie wymagania formalne określone w ogłoszeniu o naborze na ww. stanowisko pracy. Pani Jakubiak ukończyła Zarządzanie oraz Zarządzanie i Inżynierię Produkcji w Wyższej Szkole Zarządzania w Częstochowie oraz posiada kilkuletnie doświadczenie zawodowe, w tym doświadczenie w realizacji zadań związanych z odpadami komunalnymi. Ponadto Pani Jakubiak zaliczyła pozytywnie wszystkie etapy selekcji zastosowane w procedurze konkursowej.

Uzasadnienie wyboru Pani Karoliny Unton:
Oferta Pani Karoliny Unton spełnia wszystkie wymagania formalne określone w ogłoszeniu o naborze na ww. stanowisko pracy. Pani Unton ukończyła Administrację na Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie oraz posiada kilkuletnie doświadczenie zawodowe, w tym doświadczenie w realizacji zadań związanych z odpadami komunalnymi. Ponadto Pani Unton zaliczyła pozytywnie wszystkie etapy selekcji zastosowane w procedurze konkursowej.

Szczegóły

stanowisko ds. obsługi interesanta oraz spraw administracyjno-kancelaryjnych (4 stanowiska urzędnicze)

miejsce pracy Urząd Miasta Częstochowy, Wydział Podatków i Opłat

termin składania ofert